3 zile, 3 activități și 3 dorințe cu Samsung Galaxy Tab 4 – #Ziua1 Blogging la bere

După cum era vorba cu bătrânii, la fel e și cu tabletele: cine nu are una să-și cumpere. Serios acuma, dacă până acum nu ne ajungea ecranul telefonului sau ne era lene să cărăm laptopul după noi, aceste probleme existențiale au apărut odată cu inventarea tabletelor. Astfel acum mai toată lumea are o tabletă și din propria experiență vă zic că e tare eficientă.

Eu unul m-am gândit să lansez o mică serie de articole intitulată 3 zile, 3 activități și 3 dorințe cu Samsung Galaxy Tab 4. Să mai zic că această serie apare cu ocazia campaniei lansată de BlogalInitiative care oferă 3 tablete Samsung Galaxy Tab 4?

Totuși să nu ne lungim prea mult la vorbă și să trecem la treabă!

Prima zi, prima activitate și prima dorință: Samsung Galaxy Tab 4

După cum ziceam și mai sus, o tabletă e foarte utilă la casa omului dar și pe afară. Pentru că îmi place tare mult să ies cu lumea din online la o bere, în offline desigur, o tabletă ar fi foarte utilă. Asta deoarece laptopul meu nu mai rezistă prea mulți km, mai ales că acum fără coolpad nu prea poate sta deschis. A îmbătrânit săracul.

 

Astfel la întâlnirile din offline o tabletă ar fi perfectă pentru a rămâne online. Am făcut blogging din cafenele, am scris mailuri prin parcuri și am stat pe Facebook pe străzi așa că o tabletă m-ar putea ajuta enorm în acest caz. Asta deoarece tableta e mult mai ușor de cărat decât laptopul fiind totodată la fel de eficientă. De asemenea cu o mică investiție pentru o husă cu tastatură, o tabletă poate înlocui orice laptop ai avea.

Acuma dacă aș avea o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 cu siguranță aș fi la o halbă de bere, sub o umbrelă că parcă tare nebun e soarele ăsta, și aș scrie pe blog fără nicio grijă, uitând de zgomotul pe care îl face laptopul precum și greutatea de pe umeri pe care mi-o aduce. Nici nu mai zic că ar fi atât de bine încât aș sta o zi întreagă folosind tableta pentru blogging și alte chestii din online, în offline desigur că doar v-am zis că aș merge la o bere, și astfel ar trece prima zi, în care prima activitate ar fi desigur bloggingul că nu e nimic mai frumos decât el, iar prima dorință ar fi să pot bea o bere la umbră, cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 în mână.