3 zile, 3 activități și 3 dorințe cu Samsung Galaxy Tab 4 – #Ziua2 Cai frumoși pe Youtube

După prima zi în care aș fi stat cât e ziua de mare sub o umbrelă, cu o halbă de bere în mâna stângă și cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 în cea dreaptă, scriind pe blog desigur, a sosit timpul să predau ștafeta și să mă gândesc și la alții. Astfel în a doua zia doua dorință ar fi să îi ofer tableta tatălui iar a doua activitate ar fi desigur vizionarea de videoclipuri.

Nu știu dacă așa sunt toți cei din Bucovina însă tatăl meu are o mare pasiune: caii frumoși. De fiecare dată când avem amândoi câteva zeci de minute libere îi las laptopul să se uite pe Youtube la fel și fel de videoclipuri cu cai grei, semgrei și nu mai știu eu ce rase de prin zona Bucovinei.

 

Dacă eu aș sta și aș scrie pe blog o zi întreagă el ar sta la fel de bine să se uite pe Youtube la cai. Totuși eu sunt acasă mai mult prin vacanțe astfel încât atunci când plec, iau și laptopul cu mine iar el rămâne fără dispozitivul magic care-l lasă să intre pe Youtube. În astfel de cazuri cred că tare mult s-ar bucura să aibă o tabletă și să stea liniștit în pat, la umbră, și să se poată bucura de videoclipuri cu niște cai cât mai frumoși.

Vedem așadar că o tabletă poate fi folosită chiar și în familie, mai ales că mie mi-ar plăcea să pot să-i aduc online și pe părinții care din păcate nu s-au putut bucura de toate beneficiile tehnologiei de care ne bucurăm noi, generația tabletă, mai ales că știu că s-ar bucura tare mult să descopere și ei internetul cu ale lui videoclipuri cu cai, cu ale lui rețete de prăjituri precum și cu ale lui rețele de socializare că doar sunt și ei oameni și sigur le-ar plăcea să vorbească cu foștii colegi din liceu, cu rude îndepărtate șamd.

Așadar, în a doua zi tableta Samsung Galaxy Tab 4 ar ajunge în mâinile tatălui meu, a doua activitate fiind reprezentată de vizionarea de videoclipuri pe Youtube iar a doua dorință fiind desigur ca tatăl meu să poată vedea cai frumoși din Bucovina pe un ecran de 7 inch cât e ziua de mare.

 

Lasă un răspuns