3 zile, 3 activități și 3 dorințe cu Samsung Galaxy Tab 4 – #Ziua3 Copil fericit

Ați văzut vreodată reacția unui copil care primește pentru prima dată o tabletă în mână cu desene de pe Youtube sau jocuri de colorat? Eu da și sincer vă zic că e ceva fenomenal, atât de multă bucurie nu am mai văzut niciodată.

Dacă în prima zi țineam tableta doar pentru mine, în a doua zi o ofeream tatălui meu pentru a se uita la cai frumoși pe Youtube, în a treia zi, tableta ar ajunge în lumea copiilor, a treia activitate fiind desigur vizionarea de desene animate de pe Youtube precum și jocurile de colorat și alte jocuri educative pentru copii iar în cele din urmă, a treia dorință ar fi să pot să învăț un copil din vecini să se joace pe tabletă.

 

Este foarte fain să vezi un copil cum se bucura de ceea ce el nu are. Locuind la țară, am mulți vecini și printre aceștia există și o familie tânără care au și copii. Unul din ei este botezat de către părinții mei și astfel vine deseori pe la mine. Până acum ceva timp, venea la televizor și se uita la desene însă de curând și-au cumpărat și ei unul. Totuși, când mă vede la laptop vine de fiecare dată lângă mine și îi pun desene de pe Youtube. Bucurie mai mare nu-i trebuie. Cred că i-ar plăcea să se joace și niște jocuri de colorat sau alte jocuri educative mai ales că acestea l-ar putea ajuta să se dezvolte mai frumos dar și mai bine totodată. Poate că nu credeți însă o tabletă poate contribui destul de mult la educarea unui copil.

Astfel dacă aș fi deține o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 mi-ar plăcea să îl învăț pe Marian, că așa îl cheamă pe cel mic, să o folosească iar dacă se va descurca atunci cu siguranță îi voi cumpăra și lui una atunci când va mai crește puțin.

Așadar, în a treia zia treia activitate ar fi puțin mai copilărească iar a treia dorință ar fi să pot face fericit un copilaș.

Așa se termină și mica mea serie de trei articole care m-a învățat că o tabletă poate fi foarte utilă. Aceasta poate fi folosită în oraș pentru blogging la o bere astfel încât să nu mai cari laptopul după tine, poate fi chiar dispozitivul care să creeze frumoase momente de familie de genul tată-fiu, ambii uitându-se pe Youtube la cai, dar poate fi și foarte educativă ajutând un copil care nu își permite o tabletă să vadă diferite desene de pe Youtube dar și să se joace diferite jocuri educative.

 

Lasă un răspuns