Facem ce vrem cu banii noștri

Într-o țară democratică poporul trebuie să aibă control asupra câtor mai multor lucruri. Noi decidem cine să ne fie președinte, cine să ne reprezinte în Europa și dacă dorim, cu puțin efort, îi putem schimba chiar înainte de termen. Suntem cu toții egali și avem drepturi, că doar suntem cetățeni europeni.

Avem chiar puterea de a alege ce să facem cu impozitul pe venit pe care statul îl folosește așa cum dorește el. De multe ori, nu așa cum trebuie. Ei bine acum avem ocazia de a alege unde să se ducă banii aceștia astfel încât să vedem și câteva rezultate. Să ne dăm seama că nu plătim chiar degeaba taxe și că acei bani sunt utili cuiva.

Există de exemplu organizații care fac chiar chestii faine. De exemplu Salvați copii organizează tot felul de campanii menite să ajute copii cu situații mai puțin bune din România. Mai multe despre ceea ce fac ei puteți găsi aici.

Astfel, de ce să trimitem acești bani parlamentarilor și să îi folosească în campaniile lor electorale sau în nu mai știu eu ce activități care de cele mai multe ori ne revoltă, când putem să ajutăm și noi astfel de organizații care chiar fac ceva în România?

Aș putea să ofer n-șpe mii de motive însă cred că nu este cazul. Adică, avem nevoie de un motiv mai bun decât faptul că am putea ajuta indirect niște copii sărmani? Eu încă nu sunt pe barba mea cum s-ar zice însă când voi putea face acest lucru, îmi voi redirecționa impozitul pe venit unei organizații care chiar merită banii mei.

Dacă doriți să ajutați o organizație umanitară să supraviețuiască, atunci puteți citi mai multe aici. Eu vă recomand să ajutați organizația Salvați Copii pentru că merită.

Lasă un răspuns