Intră în scenă Aden „The Pirate” Knott

Pentru că sunt un mare fan al seriei Game of Thrones și pentru că sunt la zi cu serialul dar și pentru că dețin toate cărțile apărute, câteva din ele fiind deja citite, cred că nu aș putea lipsi din #UrzealaBloggerilor, nu de alta dar întreaga soartă a celor 7 regate ține de mine, un Lord Lannister, care.. deși e brunet semănând mai mult familiei Stark și nu este recunoscut de către Cersei și Jaime ci doar de Tyrion, este totuși un Lannister care-și plătește datoriile.

Totuși, cum am apărut eu? Să știți că, în ciuda aparențelor, familia Lannister nu este chiar atât de nepătată precum pare iar după moartea mamei mele vitrege, care a murit atunci când fratele meu Tyrion s-a născut, tatăl meu Tywin nu a fost chiar atât de cinstit precum părea. Spun asta deoarece în timpul unei lupte care a avut loc în Nord contra sălbaticilor, tatăl meu a cunoscut o femeie nordică oarecare.. foarte probabil să fi fost o slujnică, cu care s-a culcat și a avut un copil. Acela sunt eu și astfel se explică faptul că am părul brunet. Pentru că, la rândul său, Ned Stark a avut un bastard cu aceeași femeie, tatăl meu a decis să o ucidă astfel încât secretul să rămână mereu ascuns.

Se pare însă că nu a reușit. Frații mei știu de mine, însă doar Tyrion mă recunoaște și e singurul cu care mă aflu în relații bune. Asta deoarece el e diferit de restul familiei și e singurul care are onoare. Până la moartea tatălui meu, am fost ținut în spatele cortinei foarte ușor, mai ales pentru faptul că am părul brunet. Acum însă a sosit timpul ca eu să ies din spatele cortinei și să ocup cel mai important loc de pe scena celor 7 regate: tronul de fier.

 

Mai întâi însă trebuie să mă prezint, mă scuzați dar m-a luat istoria pe dinainte. Numele meu este Aden, Lanister însă sunt cunoscut sub numele de Knott, Aden Knott. Unii îmi spun piratul, asta deoarece am crescut pe o navă unde am fost slugă doar pentru a mă putea hrăni. Cei care îmi știu povestea îmi zic însă CURSADER OF JUSTICEdeoarece am reușit să mă întâlnesc cu fratele meu de pe mamă, John Snow alături de care am de gând să recuperez tronul înapoi și să îl ofer fratelui meu Tyrion.

Cum am de gând să fac asta?

Păi, alături de frații mei John Snow și Tyrion vom ieși în față pentru a dezvălui adevărul și astfel toate cele 7 regate ne vor recunoaște puterea atunci când vom dezvălui totul despre tot. Vor afla toți că frații mei Jaime și Cersei au o relație și, pentru că Tommen nu este moștenitorul de drept, Tyrion va fi cel care va ocupa tronul iar eu și fratele meu vom face parte din consiliul regelui.

Eh bine dragilor, cam ăsta-s eu în #UrzealaBloggerilor. Voi, dacă ați putea să fiți un personaj din Game of Thrones, cine ați fi? Sau ați crea unul nou precum am făcut și eu?

Lasă un răspuns