profitshare

QuickMobile s-a înscris în programul Profitshare

Bună dimineața blogosferă, bună dimineața România, întrerupem programul obișnuit pentru a anunța o știre foarte importantă pentru bloggerii români precum și pentru oamenii din online-ul românesc care fac afiliere: afiliații pot vinde acum cu link de afiliere și produsele comercializate de cunoscutul magazin QuickMobile.

Vestea s-a răspândit imediat printre rândurile bloggerilor români astfel încât astăzi majoritatea bloggerilor au scris despre acest eveniment. Într-adevăr, vestea este una foarte bună așa că nu e de mirare că toată lumea se bucură astăzi de faptul că vor putea câștiga mai multe comisioane.

De ce este un eveniment atât de important? Ei bine trebuie să spunem câteva cuvinte despre QuickMobile:

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Acestea fiind spuse, vom putea câștiga bănuți frumoși vânzând produse din branduri premium, branduri foarte apreciate de către iubitorii de gadgeturi. De asemenea afiliații așteptau de mult timp un magazin online care să pună spre vânzare cât mai multe gadgeturi.

Totuși cum ar fi să auzim chiar părerea unui blogger care face afiliere? Îl invit alături de noi pe Adrian, un tânăr care are blog de aproximativ 2 ani iar de 1 an face și afiliere.

-Bună ziua Adrian, ce crezi despre decizia celor de la QuickMobile?

-Bună ziua și mulțumesc de invitație. De dimineață am deschis laptopul savurând o cană de cafea și am zis să văd ce s-a mai întâmplat în mediul online, așa cum fac în fiecare zi. Mă uitam peste diferite articole și mi s-au oprit ochii pe un titlu care conținea cuvintele QuickMobile și Profitshare. Am pus cafeaua alături și am dat click să văd despre ce este vorba. Am aflat astfel că mai nou putem vinde și produse din gama QuickMobile prin intermediul Profitshare. Nici nu știți cât m-am bucurat. Eu vindeam până acum numai cărți, tot prin Profitshare. Acum însă mă gândesc foarte serios să încep să promovez și gadgeturile de pe QuickMobile deoarece cu siguranță la noi există mulți tineri iubitori de jucării inteligente. Mă bucur enorm că putem vinde mai multe tipuri de produse, nu numai telefoane și laptopuri, că e plin internetul de ele.

-Mulțumim Adrian pentru declarația acordată și îți urăm să înregistrezi cât mai multe comisioane la QuickMobile.

-Vă mulțumesc și eu și cu siguranță voi începe chiar de astăzi să promovez gadgeturile de pe QuickMobile. O zi bună.

Vedem așadar doamnelor cu câtă încântare au primit bloggerii români această veste. Nu putem decât să le urăm succes atât afiliaților cât și magazinului QuickMobile, cărora le urăm să aibă cât mai multe vânzări deoarece toată lumea va ieși în câștig.

Buletinul de știri se termină aici iar noi ne continuăm așadar programul obișnuit, publicitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *