casti

Vă recomand să beți cafea și să ascultați muzică atunci când scrieți

Atunci când scrii un articol pe blog trebuie să te simți cât mai bine astfel încât să faci acest lucru cu plăcere. Un articol scris cu plăcerea va fi mult mai apreciat de către cititori decât un articol scris doar ca să fie acolo pe blog. De asemenea dacă facem ceva cu drag, cititorii vor observa acest lucru.

Eu obțin foarte ușor această stare de bine și scriu mereu cu drag pe blog. Asta deoarece am mereu o muzică bună pe fundal, de cele mai multe ori fiind un radio precum RockFM, MagicFM sau EuropaFM sau chiar de pe Youtube, precum și o ceașcă de Jacobs chiar lângă mouse. Savoarea cafelei și muzica bună mă ajută astfel să fac blogging cu drag și să încerc să împart fericire cu cititorii mei.

Așadar dragi bloggeri, dacă sunteți triști vă rog să nu scrieți pe blog. Asta deoarece poate împărtășiți și starea nasoală cu cititorii, și sigur nu vă doriți asta, sau cel puțin ei nu își doresc.

7 thoughts on “Vă recomand să beți cafea și să ascultați muzică atunci când scrieți”

 1. Da, e bine ca salvezi niste timp. De multe ori patronii fac economie la personal si nu angajeaza o armata de oameni (d-aia dureaza mult pana vine cineva cu meniul, d-aia dureaza uneori si pana vine sa ia comanda). Am lucrat in doua pub-uri, un bistro si doua restaurante, vorbesc din experienta 😀

  Sincer, sunt si o gramada de dezavantaje. Barmanul primeste comenzile de la ospatar, pentru ca doar ospatarii au acces la computer si doar ei stiu cum si-au impartit mesele in asa fel incat sa le tina minte. Ca, nah, degeaba zice barmanul “comanda pt masa 17”, ca nimeni nu le stie dupa numar, mai ales in localurile unde-s aranjate “la gramada”. Plus ca nu sunt disponibile toate produsele din meniu. Valabil pentru orice local care exista. Asa ca tot trebuie sa vina cineva si sa te intrebe ce vrei in schimb. Mai e categoria de oameni cu mofturi… care vor un anume tip de pahar la bere, sau un anumit nr de felii de lamaie. Sau lime. Sau portocala. Tot felul de figuri 😀 Mai e si chestia ca… daca e sa comanzi mancare prin aplicatia asta… de unde stiu cei de la bucatarie ce trebuie sa combine cu garnitura? Si daca sa fie fara ceapa, sau fara patrunjel or something else? Au si ospatarii rolul lor. Poate nu pentru cei nepretentiosi. Dar foarte putini sunt in categoria asta, adica cei care aleg ceva din meniu si nu au nimic de adaugat.

  1. Pai, atunci cand comanzi o Pizza de exemplu, aplicatia te-ar intreba la fel cum o face bucatarul… sos? De care?

   1. Ar putea fi inserat un buton de înregistrare voce. Pentru specificații în plus, vorbiți aici!. Zic și eu ca să susțin aplicația.
    Dar pe de altă parte, tot mai bună e comunicarea între oameni. Ne robotizăm dreaqu :))

     1. Si pentru cei anti-tehnologie? :))
      Oricum, nu e deloc o idee rea.

      E doar un pic complicat cu organizarea… mai ales la mesele mari, ca ospatarul n-o sa stie ce a comandat fiecare, o sa fie nevoit sa intrebe pe fiecare in parte. Deci tot la comunicare se ajunge 😀

  1. Suna foarte interesant 🙂 Ar fi misto daca ar exista spre exemplu o retea locala la care sa te conectezi prin wi-fi si sa alegi de acolo automat ce doresti sa servesti, lucru ce nu e tare greu de facut si care e deja utilizat de catre localurile fast-food (vorbesc de cei ce preiau comenzile de la KFC, McDonalds, etc.). Exact aceeasi chestie ar putea fi implementata si in restaurante doar ca in loc sa-ti preia cineva comanda, o faci tu singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *